04 de novembre 2013

Circular Canillo - Vall del Madriu

La idea era sortir de casa a peu, després d'alguns canvis de ultima hora amb el César, al final sortim Dissabte de Canillo tocades les vuit del matí, ens espera una circular de dos dies que surt de la porta de casa, sortim de Prats seguint el camí inter-parroquial cap a Engolasters que ens portarà a fer el Alt del Gargantillar (2.843m.) passant per el Refugi de les Agols. 
Gaudint de les espectaculars vistes des del Pic dels Llops (o Alt del Gargantillar) apreciem com potser la cresta que uneix amb el Pic dels Pessons es un pel delicada per el Tor, que ja ha tingut un parell de dubtes al moment de seguir-nos, així que decidim baixar direcció l'estany de L'illa.

Quan ja divisem el Refugi del I'Illa, ens portem una petita decepció al veure un edifici llarg i lleig al peu de la pressa de ciment de l'estany, així que decidim anar un pel enrrere en busca del Refugi de Rius dels Orris.
Al arribar al Refugi veiem que em pres la decisió encertada, un autèntic petit refugi de muntanya a peu del riu, aquí passarem nit.

Per demà ens espera remuntar el GRP cap a l'Estany de l'Illa, Pic dels Pessons (2.864m.) i vorejar les pistes d'esquí de Soldeu - El Tarter per camins i corriols fins agafar el bonic itinerari de natura Canillo - Soldeu que ens deixarà de nou a Canillo.




2 comentaris: