12 de juny 2011

C.E. Madteam



Doncs si, ja feia temps que hi donava voltes, volia pertànyer a un Centre excursionista, principalment per estar federat i també per estar dins d'una entitat en la qual estar al corrent de activitats, formació i entrar en contacte amb mes gent. Ja per fi he donat el pas i oficialment soc el número de soci 5416, amb una quota de 18€ l'any... i 100% on-line. Aquí us deixo una mica de història del club.


Cap allà l'any 1992, gràcies a les inquietuds muntanyenques d’un petit grup d'amics, va néixer la web Madteam (www.madteam.net) per un costat amb la finalitat de divulgar tot allò relacionat amb la passió per la muntanya i alhora obrir un portal que afavorís el contacte i apropés la gent que comparteixen unes mateixes aficions. Amb el temps, aquesta web i el grup de gent que hi havia al darrera va anar creixent, assolint unes dimensions inicialment impensables, fins que finalment l’any 2004 es fundà un grup excursionista oficial associat a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).
Aquesta és doncs la nostra entitat, el Club Excursionista Madteam, el primer grup de muntanya virtual afiliat a la FEEC. Actualment la nostra entitat agermana més de 1000 socis, entre els quals hi ha gent de Catalunya i també de la resta d’Espanya. És per tant un centre excursionista jove, amb un gran esperit constructiu, i que vol continuar creixent dia a dia. Per això, posa a disposició de tota la comunitat virtual un portal d’Internet www.madteam.cat, el punt de trobada de tots els socis però també una web oberta a tot el públic, per tal de donar a conèixer el funcionament de la nostra entitat, la nostra gent, les activitats que se’n deriven, i en definitiva qualsevol aspecte relacionat amb totes les disciplines que es generen entorn al món de la muntanya i la natura.
Alhora us convidem també a fer-vos socis del nostre jove club de muntanya. Això us permet, a més de col·laborar en fer gran la il·lusió d’un considerable nombre de persones, disposar de diversos avantatges, ja que ara el carnet de soci del Club Excursionista Madteam ofereix diversos descomptes a les botigues d’esports.
També us ofereixen ofertes en cursos de formació en diferents disciplines, i contínuament s’està treballant per oferir el millor servei als socis del nostre club, com per exemple a través de la participació en diversos concursos (fotogràfics, literari, ...) sortides, organització de marxes populars...
Si vols iniciar-te en alguna activitat t'oferim una bona opció: els monogràfics d'un cap de setmana (progressió en crestes, escalada en gel, ferrades, barrancs, escalada en roca, excursionisme...). Desprès podràs aprofundir en el coneixement de l'activitat fent cursos més extensos de diferents nivells també ofertats als socis del club. I fins i tot podràs participar en una estada d’alpinisme estival als Alps. Tots aquests cursos estan impartits per l'Escola d'Esports de Muntanya Glacera, reconeguda per l'ECAM (Escola Catalana d'Alta Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya). Ja ho saps, tu tries la teva opció!
A més, els socis disposen d'un apartat propi a la web on entre altres opcions hi trobareu:
  • un taulell d'anuncis per a cursos i activitats
  • un compte de correu personalitzat @ madteam.es/cat/org.
  • un fòrum exclusiu on poder expressar lliurement les vostres inquietuds i sobretot on poder compartir totes aquelles idees que ajudin a fer gran el club que ens uneix o bé dirigir-les directament a info@madteam.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada