15 de maig 2011

Vertical Quiri 2011

El Sant Quiri és una muntanya molt vistosa des de la Seu d'Urgell i la seva vall: retalla l’horitzó mirant cap al sud-oest, amb una capritxosa forma piramidal. És un magnífic mirador des del Puigmal fins el Montsant de Pallars, passant pel Pedraforca, el Cadí, la plana de l’Urgellet .....

Vista des de la Seu, sembla impossible que pugui haver una ermita allà dalt i certament hi és, des de fa 1000 anys! té forma rectangular, molt petita, has d´abaixar el cap per entrar-hi!
Dades de la cursa:


- Distància aprox.4'7 Km
- Sortida: 635 m
- Arribada: 1485 m
- Desnivell: 850 m

Doncs si, a les 17:00 hores donaven la sortida, per les noies primer i 12 minuts després sortiem els nois, los machotes... Just després del tret de sortida tu, tot, tothom... comença a córrer, com si els perseguís el diable, als 10 minuts de cursa, quan comença la forta pujada per sortir del poble de Noves de Segre és quan ens adonem del fort desnivell que ens espera, els més forts continuen corrent sense afluixar el ritme, però la resta de mortals els intem seguir caminant el mes ràpid possible o al menys el que les forces ens permeten.
33 minuts cursa i ja s'escolta el "petardu" anunciant que el primer ja ha arribat al cim, no m'ho puc creure, encara estic al primer avituallament, just a la meitat de la cursa i uns fenómens que no son d'aquest planeta ja han arribat al cim.

No permetem que aquest fet ens desanimi i continuem la marxa, el més ràpid possible direcció a la creu del Sant Quiri. Una hora després fem el cim, esgotats peró satisfets del esforç que hem realizat.

Aquí es podem veure les clasificacions: http://www.escanyabocs.com/images/stories/escanyabocs11/Class_vertical_11.pdf




 

3 comentaris:

  1. Que pasa monstruo !!!! jajajaja en las carreras verticales solo corre Kilian y sus allegados jajajaja

    Saludos.

    ResponElimina
  2. jajajaj cuanta razón tienes, el 4 de junio hay otra de los bombers de Organyà, 5 km i 650m. te apuntas o que ????

    ResponElimina
  3. Que va, que va...ya hice yo mis pinitos con la BTT, pero ya no tengo edad..jajajajaja

    ResponElimina